середу, 12 березня 2014 р.

Центр доступу до публічної інформації у бібліотеці

У рамках проекту «Сприяння реалізації прав сільського населення
на доступ до публічної інформації», який реалізується Перечинською ЦБС у партнерстві з благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» та Закарпатською ОУНБ ім. Ф. Потушняка за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, на базі бібліотеки-філії  с.Тур’я- Ремета створений Центр доступу до публічної інформації.
Створений центр у бібліотеці-філії дає можливість підвищити рівень електронної грамотності сільського населення з питань доступу до публічної інформації, інформувати жителів населеного пункту про публічну інформацію органів влади місцевого, районного, обласного та державного рівнів.

У бібліотеці оформлена  тематична поличка "Пункт доступу громадян до офіційної інформації", де користувачі можуть ознайомитись із Законом України «Про доступ до публічної інформації», ознайомитись з інформацією про сайти, на яких можна знайти публічну інформацію. Щоб жителі нашого села були краще ознайомлені з роботою ПДГ бібліотекарі розповсюджують рекламні листівки.
Сільський голова Біган М.М. та вчителі  середньої  школи  Товтин К.Ю., Буковинська  М.Л., Роля  Т.В., Мегела  А.І., Данканич Г.М. у бібліотеці




Розповсюдження рекламних листівок серед користувачів бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар