понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Свято хранителів мудрості

Є у вересні особлива дата для бібліотечних працівників –  30 вересня. Саме в цей день, ми святкуємо своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. І так само, як кожен з нас, готуючись до святкування особливої дати в своєму житті, скликає друзів, накриває стіл зі смачненьких страв, так і працівники нашої та шкільної бібліотек готувалась до зустрічі зі своїми юними друзями.

Запрошені гості - сільський голова Біган М.М, директор школи Мегела А.І., завідуюча сільським клубом Роля О.І., вихователь ГПД  Ярчич І.Ю. та учні 1-2 класів.
Спочатку  хлопці та дівчатка ознайомились з історією виникнення перших бібліотек, дізналися багато цікавих фактів про найбільші, найоригінальніші бібліотечні установи світу.

Потім зав.бібліотекою Ксенія Дерев’янко провела з дітками  цікаву вікторину «Країна загадок», після якої кожен активний учасник отримав гарний подарунок.

Згодом всі присутні мали змогу трохи повеселитись дивлячись імпровізовану сценку баби Палажки та баби Параски.

Далі слово було надано директору школи Мегелі А.І, яка користуючись моментом вручила бібліотекарям листи-подяки за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури читання у населення нашого села.

Сільский голова Біган М.М. потішив бібліотекарів подарунком, це – книга Юрія Шипа «Із Небом на Землі», яка поповнила стелажі бібліотеки краєзнавчою літературою.

Оксана Іванівна(Зав.сільським клубом) також приєдналась до привітань та вручила  бібліотекарам символічні подарунки.















Свято швидко підійшло до кінця. Всі отримали приємні враження.

Немає коментарів:

Дописати коментар