середу, 7 березня 2018 р.

«Всім жінкам, бабусям і дівчаткам!».

Усі ми з дитинства вважали свято 8 березня особливим днем, і готувалися до нього по-особливому: малювали на уроках праці листівки, робили з кольорового паперу квіти і аплікації. Ми дорослішаємо, і подарунки змінюються, але теплі й щирі привітання з 8 березня для мами, бабусі, сестри, подруги залишаються незмінними. З Міжнародним жіночим днем ​​завжди хочеться привітати найдорожчих для нас людей.  Ми вирішили допомогти в цьому своїм юним читачам і запропонували їм зробити подарунки своїми руками. Саме з цією метою в бібліотеці пройшов майстер-клас «Всім жінкам, бабусям і дівчаткам!».

Запрошені гості: майстриня з с.Порошково Світлана Чоповська, студентка-практикантка Ужгородського коледжу культури і мистецтв Фленько Аліна, волонтер з Америки Niki, завсільським клубом Оксана Іванівна Роля та наймолодші користувачі бібліотеки.

Майстер-клас з виготовлення букетів тюльпанів з цукерками провела бібліотекар бібліотеки-філії с.Т.Ремета, а майстер клас з виготовлення подарункових кошиків з квітами(з ниток, атласних стрічок, всіляких квітів) провела майстриня з с.Порошково Світлана Чоповська. В цьому нам допомагала і студентка-практикантка Фленько Аліна та завсільським клубом Оксана Іванівна Роля.

На завершення учасники поласували смачними смаколиками та гарячим чаєм.
Дуже радувало те, що активними учасниками були саме хлопчики.
Діти ділилися своїми враженнями, демонстрували свої поробки один одному та робили selfie(селфі - вид фотографії, автопортрет, зроблений за допомогою веб-камери на смартфоні). Гадаємо всі учасники майстер-класу залишились задоволеними  від самого процесу створення такої краси своїми руками, а головне, з готовими подаруночками для своїх любих матусь та бабусь. 






















Немає коментарів:

Дописати коментар