понеділок, 7 травня 2018 р.

"Пам'ять серця, пам'ять сивини, пам'ять тих, хто не прийшов з війни"

          Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв – переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.
Щороку травневі дні несуть з собою спогади про трагічні події Другої світової війни, яка забрала життя мільйонів людей, не говорячи про поранених і тих, хто пропав безвісти… 
У нашій бібліотеці було проведено годину пам’яті та вшанування "Ішли у бій - ввійшли в безсмертя", а також оформлено виставку-реквієм "Пам'ять серця, пам'ять сивини, пам'ять тих, хто не прийшов з війни".








    Велика ціна цієї перемоги – це мільйони загиблих та мільйони поранених, а скільки загиблих від тяжких ран в повоєнні роки, а мільйони зламаних людських долів…
    Відламки тих страшних подій й досі – протягом десятиріч ранять душі й серця наших людей, а події тої жахливої війни назавжди залишаться незагойною раною для теперішніх та майбутніх поколінь, болючим шрамом нашої пам’яті.
            Ми у вічному боргу перед ветеранами за їхню обірвану війною юність, за  невичерпну силу духу, за прояви незбагненної мужності, свідому самопожертву заради життя на землі.
            Ми щиросердно дякуємо живих ветеранів Великої Вітчизняної війни за стійкість, за мужність, пишаємось їх подвигами.

Немає коментарів:

Дописати коментар